SearchFRMenu
Home / Agenda / Kamrad / Concertagenda

Concertagenda Kamrad

Meer events

Over Kamrad

Tim Kamrad vond zichzelf opnieuw uit met KAMRAD. Zijn doorbraak kwam er dankzij het poppy "I Believe" dat sinds de release in het voorjaar van 2022 de Europese hitlijsten bestormt.

Het nummer ging viraal met enkele duizenden TikTok-creaties, miljoenen videoweergaven en meer dan 50 miljoen streams op digitale muziekplatforms - and still counting. Al maanden is 'I Believe' een van de meest gedraaide nummers op de radio in heel Europa en een fenomenaal succes in de Airplay Charts. Het nummer bereikte de eerste plaats in Duitsland en Polen en de top tien in Oostenrijk en Zwitserland, evenals in vele andere landen.

Tim Kamrad is niet alleen een getalenteerd multi-instrumentalist en songwriter met een geheel eigen stijl, maar ook een geboren performer. Altijd goedlachs en in voor een grap. Bij iedere show probeert hij telkens te connecteren met zijn publiek. Voor Kamrad is spelen voor een publiek dan ook één van de belangrijkste redenen waarom hij begon met muziek te maken. En dat bewees hij door te openen voor de Duitse popzanger Nico Santos en met zijn shows op talloze festivals en openluchtconcerten. 

Sinds 2023 trekt KAMRAD met band Europa rond voor een clubtour met onder andere een passage in het Cultureel Centrum Opderschmelz in Dudelange.  Op 5 mei 2023 schotelt hij er zijn fans ongetwijfeld een energieke en onvergetelijke high-flying show voor!

 

Ontdek Kamrad

Past events