SearchFRMenu

Angels Of Libra

Angels Of Libra is een betoverende 10-koppige soulband uit Hamburg, gedreven door analoge opnametechnieken en jaren 60 soul revue vibes. Wat begon als een ambitieus project met wisselende zangers, veranderde in een opmerkelijke samenwerking met de krachtige stem van Nathan Johnston. Hun debuutsingle, het intrigerende 'Angel Of Libra', werd snel gevolgd door het aanstekelijke soulvolle 'All Your Love'.

Het wachten op hun langverwachte debuutalbum was het meer dan waard. 'Nathan Johnston & The Angels of Libra' werd uitgebracht via het prestigieuze label Waterfall Records en ontving veel lof. Eerder dit jaar verscheen 'Revelations', de opvolger van het debuutalbum.  Een plaat die vol zit met betoverende en meeslepende melodieën.

In 2024 gaat de band op een Europese tournee die je de kans geeft om deze buitengewone sound live te ervaren. Op 2 maart 2024 is Angels Of Libra met Nathan Johnston te bewonderen in Bitterzoet, Amsterdam. Mis het niet - Angels Of Libra neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis!

Lees meer...Minder

Tickets & info