SearchFRMenu

Barbara Pravi

Fenomenale prestatie van Barbara Pravi afgelopen zaterdag op het Eurovisie Songfestival. De Franse zangeres eindigde tweede, maar ging niet met lege handen naar huis. Haar lied 'Voilà' werd bekroond als beste lied door de geaccrediteerde pers en Pravi ontving ook de prijs van beste artistieke act uitgereikt door de commentatoren. Met 'Voilà' veroverde ze de harten van het grote publiek en ongetwijfeld ook het jouwe. Dat smaakt naar meer? In 2022 komt ze naar België, op 29 maart speelt ze in La Madeleine in Brussel en op 30 maart in Trocadéro in Luik. Koop nu je tickets via greenhousetalent.be

 

Barbara Pravi, opgegroeid in een kunstenaarsfamilie in Parijs met Iraanse & Servisch roots, is dé grote revelatie in het genre van het Franse chanson. Ze wordt in één adem genoemd met iconen als Jacques Brel en Édith Piaf. Elk nummer dat ze uit haar buffetpiano tovert, doet de luisteraar zweven. Barbara’s stem wisselt tedere klanken af met grootse uithalen en geeft tegelijk scherpe en zeemzoete songteksten muzikaal gestalte. Barbara Pravi deelt haar emoties en fluistert ons liefelijk en met een ontwapenende eenvoud haar passie voor het Franse chanson in.

 

Na de verschijning van haar EP Reviens pour l’hiver werkt Pravi nu aan een nieuw volwaardig album!

Lees meer...Minder

Tickets & info

X
Stay up to date!Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe concerten, winacties en exclusieve pre-sales.
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER