SearchFRMenu

Barbara Pravi

Na het gigantische succes met haar nummer Voilà, de Franse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2021, stelt Barbara Pravi haar eerste album On n'enferme pas les oiseaux voor. Het bewijs dat de carrière van deze singer-songwriter een hoge vlucht genomen heeft. Luister met luchtige ernst naar wat deze vogels ons als vrije symbolen te vertellen hebben. Die vogel, dat is zij, dat is hij, dat zijn wij allen. Wij volgen haar evolutie en Barbara neuriet ons met hartstocht toe en biedt ons haar kijk op de maatschappij. Zonder strijd tussen de seksen en met een flinke dosis zacht optimisme. Bekijk hier de clip 'Saute’ en  'Voilà, le jour se lève sur l'homme et l'oiseau'.

 

Barbara Pravi, opgegroeid in een kunstenaarsfamilie in Parijs met Iraanse & Servische roots, is dé grote revelatie in het genre van het Franse chanson. Ze wordt in één adem genoemd met iconen als Jacques Brel en Édith Piaf. Elk nummer dat ze uit haar buffetpiano tovert, doet de luisteraar zweven. Barbara’s stem wisselt tedere klanken af met grootse uithalen en geeft tegelijk scherpe en zeemzoete songteksten muzikaal gestalte. Barbara Pravi deelt haar emoties en fluistert ons liefelijk en met een ontwapenende eenvoud haar passie voor het Franse chanson in.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER