GreenhouseTalent
Menu

BEBE REXHA

Bebe Rexha
Bebe RexhaBebe RexhaBebe Rexha

Agenda

Ze heeft de looks en het talent om groot te worden. Héél groot. De Albanees-Amerikaanse zangeres Bebe Rexha is de nieuwste popsensatie uit de Verenigde Staten, en stilaan verovert ze ook Europa. Haar muziek werd ondertussen al miljoenen keren beluisterd en bekeken. 

 

De 27-jarige Bleta "Bebe" Rexha begon haar carrière ooit als songwriter voor andere sterren. Zo schreef ze mee aan hits als 'The Monster’ van Eminem met Rihanna, 'Hey Mama’ van David Guetta en 'All Hands On Deck’ van Tinashe.

 

Ze bracht in 2015 een eerste ep uit, en sindsdien volgde er een ware stroom aan hits. Die werden ondertussen al miljoenen keren beluisterd via Spotify, YouTube, en andere kanalen. Haar bekendste nummers zijn onder andere 'No Broken Hearts’ (met Nicki Minaj, al meer dan 170 miljoen views op YouTube), 'I Got You’ (meer dan 100 miljoen views) en 'Me, Myself & I’ (met rapper G-Eazy, meer dan 260 miljoen views).

 

Op 1 mei komt ze haar nieuwste album 'All Your Fault’ (2017) voorstellen in TRIX.

 

Tickets via greenhousetalent.be.

 

SUPPORT ACT : Spencer Ludwig & Ludoviq

 

Singer-songwriter en trompettist Spencer Ludwig stond al samen op het podium met onder andere Foster the People en The Wailers. Hij maakte ook vijf jaar lang deel uit van de groep Capital Cities, die in 2013 een grote hit scoorde met 'Safe and Sound’. Als soloartiest maakt Spencer dansbare popmuziek, die hij moeiteloos vermengt met jazzy trompet.

 

Dit jaar schopte Ludoviq het tot in de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, waarin gezocht wordt naar nieuw talent van eigen bodem. Eerder nam hij ook al deel aan The Voice van Vlaanderen, waar hij tot in de liveshows geraakte. Met zijn buitengewone gospelstem wordt Ludoviq ook wel de Belgische Michael Kiwanuka genoemd.

 

De minimumleeftijd voor bezoekers van een concert is 16 jaar. Wie jonger is dan 16 jaar, mag een concert alleen bezoeken onder het permanente toezicht en onder de verantwoordelijkheid van een meerderjarige (18+) begeleider. Deze begeleider moet ook in het bezit zijn van een ticket. Trix kan bezoekers die jonger zijn dan 16 zonder meerderjarige begeleiding steeds de toegang tot de zaal ontzeggen. Tickets worden in dat geval niet terugbetaald.

 

Links | Bebe Rexha