GreenhouseTalent
Menu

BRYSON TILLER

Bryson Tiller
Bryson TillerBryson TillerBryson Tiller

Agenda

Op 21 oktober 2017 zal de Set It Off Tour van Bryson Tiller halt houden in Vorst Nationaal. Bryson is één van de meest succesvolle nieuwkomers aan het R&B firmament. Hij scoort momenteel wereldwijd een monsterhit met 'Wild Thoughts’ waarvoor hij samenwerkte met DJ Khaled en Rihanna.

Debuut Trapsoul
Er zijn maar weinig artiesten die een label-aanbod van superster Drake afslaan om zelfstandig voor succes te gaan. De 24-jarige Bryson Tiller deed het! Net als zijn Canadese collega weet Tiller als geen ander hoe je de wat hardere sound kan combineren met zijdezachte R&B. Met zijn toepasselijk getitelde debuutalbum ’T R A P S O U L’ lost de Amerikaan in 2015 direct alle beloftes in die zijn gemaakt met zijn eerste single 'Don’t’, die meer dan 35 miljoen keer werd gestreamd op Soundcloud en op YouTube over de 225 miljoen (!) plays zit.

True to self
Zijn tweede plaat True To Self kwam onlangs op nummer 1 binnen in de Billboard 200 albums chart, de Top R&B/Hip Hop Album chart en diverse R&B albums en Digital albums-charts. Het album werd in amper één maand al meer dan 140 miljoen keer gestreamd. Het ziet er naar uit dat Bryson met zijn tweede plaat het immense succes van zijn platinum debuut TRAPSOUL (2015) zal overstijgen.

Variety blokletterde: 'One of the biggest records of the summer, if not the year’. HotNewHipHop schreef dat True to Self niet enkel de beloftes van zijn debuut (Trapsoul) inlost, maar die ver overtreft en Rolling Out prijst Tiller’s muzikale veelzijdigheid.

SZA & special guests
Tiller tourt niet alleen. Het voorprogramma wordt verzorgd door nog nader bekend te maken special guests en Solána Rowe, beter bekend als neo-soulzangeres SZA. De Amerikaanse zangeres en songwriter scoort momenteel hoge ogen met haar in juni uitgekomen debuutalbum 'Ctrl’ waarop onder andere Kendrick Lamar, Travis Scott en Isaiah Rashad meedoen.

Wie er op 21 oktober in Vorst Nationaal bij wil zijn, wacht beter niet lang om tickets in huis te halen.

Links | Bryson Tiller

Voorbije concerten van Bryson Tiller

  • 03.04.2016
    Salle De La Madeleine, Brussel