SearchFRMenu

Delvon Lamarr Organ Trio

Delvon Lamarr Organ Trio is gespecialiseerd in de verloren kunst van "feel good music". De ingrediënten van deze bedwelmende cocktail zijn een flinke portie orgeljazz uit de jaren zestig van Jimmy Smith en Baby Face Willette, een snufje pittige soul van Booker T. & The M.G.'s en The Meters, en een vleugje Motown, Stax Records, blues en kosmische Jimi Hendrix-stijl gitaar. Het is een soul-jazz brouwsel dat recht naar je hart gaat en je hoofd doet zweten. Kom en beweeg mee op 1 mei 2023 tijdens het Roots & Roses Festival en op 2 mei 2023 in het Cactus Podiumcafé in Brugge. Tickets zijn nu te koop via www.greenhousetalent.com.  

De band bestaat uit organist Delvon Lamarr, een autodidactisch virtuoos musicus, met een perfecte toonhoogte die zichzelf jazz heeft aangeleerd en moeiteloos een veelheid aan instrumenten heeft kunnen bespelen. Op gitaar is er de dynamische Jimmy James en uit Bellingham, Washington komt drummer Julian McDonoough, die al in de scene zit sinds Delvon voor het eerst zijn hand op het hammondorgel legde. Zeggen dat Julian voorbestemd was voor dit trio is pure explosieve chemie die je in beweging zal brengen.

Opgericht door Larmarrs vrouw en manager Amy Novo, begon het trio in 2015 met een bescheiden start, maar ze hebben sindsdien twee Billboard-albums uitgebracht en toerde de wereld rond voor uitverkochte zalen.

Op 1 mei 2023 staat de band op het Roots & Roses Festival, op 2 mei 2023 treedt de band op in het Cactus Podiumcafé in Brugge. Tickets zijn nu te koop via www.greenhousetalent.com

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events