GreenhouseTalent
Menu

ELTON JOHN

Elton John
Elton JohnElton JohnElton John

Agenda

Omwille van de wereldwijde maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, worden de concerten van Elton John verplaatst. Het concert dat oorspronkelijk op 8 september 2020 zou plaatsvinden, zal nu doorgaan op zaterdag 16 oktober 2021. Het concert dat oorspronkelijk op 9 september 2020 zou plaatsvinden, zal nu doorgaan op zondag 17 oktober 2021. 

 

Je tickets blijven gewoon geldig. Je krijgt met je oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen en ontvangt een e-mail van de ticketpartner. Bedankt voor het begrip en geduld in deze uitzonderlijke tijden.

____

Door de overweldigende vraag naar tickets, kondigt Elton John een extra Belgisch concert aan. De wereldster speelde eerder dit jaar in een uitverkocht Sportpaleis en voegde al een extra concert toe op 8 september (verplaatst naar 16 oktober 2021) aan zijn 'Farewell Yellow Brick Road’ tour. Dit concert is inmiddels bijna volledig uitverkocht. Elton John zal voor de laatste keer in België live te zien zijn op 9 september 2020 (verplaatst naar 17 oktober 2021) in het Sportpaleis van Antwerpen.

 

"De artiest werd een entertainer, de entertainer werd een legende. Maar die legende verloor nooit de muziek uit het oog. Verdomd veel passie, begeestering en ontroering.” - Het Nieuwsblad

 

Wie dacht dat Elton zich - samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen - zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis. Voor hij plant om zich na de tour volop op zijn gezin te concentreren, wil hij graag in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek. Dit jaar verschenen ook 'Rocketman’, de biopic over het leven van Elton John, en zijn autobiografie 'Ik Elton John’.

 

Vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als 'Your Song’, 'Daniel’, 'Tiny Dancer’, 'Don’t Let The Sun Go Down On Me’, 'Rocket Man’, 'Bennie and the Jets’ en 'Crocodile Rock’. Onder de gloed van de spots zal de flamboyante zanger/pianist datgene doen waarvoor hij geboren is: zijn geliefde publiek in extase brengen.

Links | Elton John

Voorbije concerten van Elton John

  • 23.05.2019
    Sportpaleis, Antwerpen