GreenhouseTalent
Menu

ERIC NAM

Eric Nam
Eric NamEric NamEric Nam

Agenda

K-popsensatie Eric Nam komt op zondag 16 juni naar La Madeleine waar hij een mix van K-pop en R&B zal brengen.

 

Eric groeide op in Atlanta en werd enkele jaren geleden ontdekt door MBC in Zuid-Korea via zijn Youtubekanaal. Hij werd daar o.a. bekend als host voor The ASC After Show, een interactieve show voor K-popartiesten en hun fans.

 

In 2014 bracht hij zijn eerste digitale single 'Ooh Ooh’ uit en stond hij op het uitverkochte Seoul Jazz Festival. In 2016 bracht Eric Nam samen met KOLAJ zijn eerste U.S. single 'Into You’ uit. Met die single zette hij zichzelf internationaal op de kaart. De single stond wereldwijd in de topcharts van Beats 1 Radio en The Fader. In datzelfde jaar bracht hij zijn tweede single 'BODY’ uit samen met Timbaland en werd hij uitgeroepen tot 'Man Of The Year” door GQ Korea.

 

Afgelopen jaar bracht hij de EP 'Honestly’ uit en dat ging niet zomaar onopgemerkt voorbij. De EP stond op nummer 6 op de Billboard World Album charts. Hij werkte voor deze EP samen met noemenswaardige songwriters als Brian Lee, Tablo en Jake Torrey.

 

In juli stond hij nog op We The Fest in Jakarta naast Lorde, James Bay, Miguel, SZA en ODESZA en op 16 juni komt hij naar La Madeleine in Brussel.

Links | Eric Nam