SearchFRMenu

Eric Nam

K-pop superster Eric Nam houdt op 25 maart, voor een tweede keer, halt in La Madeleine in Brussel met zijn wereldtournee 'There & Back Again’, in het kader van het gelijknamige album dat op 7 januari verschijnt. Sinds zijn ontdekking enkele jaren geleden door de Koreaanse entertainmentgigant MBC gaat het hard voor deze K-pop ster. De ticketverkoop start op vrijdag 22 oktober om 10u.

In 2014 bracht hij zijn eerste digitale single 'Ooh Ooh’ uit en stond hij op het uitverkochte Seoul Jazz Festival. In 2016 bracht Eric Nam samen met KOLAJ zijn eerste U.S. single 'Into You’ uit. Met die single zette hij zichzelf internationaal op de kaart. De single stond wereldwijd in de topcharts van Beats 1 Radio en The Fader. In datzelfde jaar bracht hij zijn tweede single 'BODY’ uit samen met Timbaland en werd hij uitgeroepen tot 'Man Of The Year” door GQ Korea.

In 2018 verscheen de EP 'Honestly’ en dat ging niet zomaar onopgemerkt voorbij. De EP stond op nummer 6 op de Billboard World Album charts. Hij werkte hiervoor samen met noemenswaardige songwriters als Brian Lee, Tablo en Jake Torrey. In datzelfde jaar stond hij nog op We The Fest in Jakarta als enige Koreaanse act naast Lorde, James Bay, Miguel, SZA en ODESZA.

Op 'Before We Begin’ (2019) zingt hij voor het eerst uitsluitend in het Engels. In dat jaar brengt hij enkele succesvolle podcasts uit. K-Pop Daebak w/ Erick Nam behaalde de 'Top 10 Podcasts’ van Spotify en I think you’re dope w/ Eric Nam bereikte de nummer 1 in de charts in de US, UK en Zuid-Korea.

Op vrijdag 15 oktober 2021 dropte hij de eerste single 'I Don’t Know You Anymore’ van zijn nieuwste plaat 'There & Back Again’ die verschijnt op 7 januari 2022, waarmee hij vervolgens de wereld rondtrekt. Tal van jonge fans kunnen niet wachten om deze ster toe te juichen in La Madeleine op 25 maart 2022!

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER