GreenhouseTalent
Menu

G. LOVE (SOLO)

G. Love (Solo)
G. Love (Solo) G. Love (Solo) G. Love (Solo)

Agenda

  • 26.10.2019
    Cactus Club@Maz, Brugge
    Cancelled

G. Love ken je ongetwijfeld nog van G. Love & Special Sauce, de band waarmee hij eind jaren 90 harten, hitlijsten en podia veroverde met hits als Baby’s Got Sauce, Beautiful en Cold Beverage.

 

Zijn muziek is een heerlijke mix van de invloeden van grote songwriters als Bob Dylan en John Hammond Jr. en oldschool hiphopacts als Run DMC en Beastie Boys. In 1999 maakte hij op zijn vierde plaat Philadelphonic ruimte voor de toen nog onbekende Jack Johnson, iets dat Johnson nooit zou vergeten. Net als andere grote artiesten als Dave Matthews en Donavon Frankenreiter nam hij G. Love al vaak mee op tour.

 

De laatste jaren werkte G. Love intensief samen met The Avett Brothers, met als resultaat de heerlijke bluesplaat Fixin' To Die. Zijn liefde voor backroad blues haalt in zijn solowerk af en toe de overhand op de hiphopinvloeden, maar alles wat G. Love brengt is steevast uniek, catchy en ijzersterk. Ook bijna 25 jaar na de eerste Special Sauce-plaat blijft G. Love een van de allerbeste artiesten om live aan het werk te zien.

Voorbije concerten van G. Love (Solo)

  • 08.10.2018
    De Roma, Antwerpen