SearchFRMenu

HANABIE.

Bereid je voor op een bijzondere ervaring wanneer de sensationele nieuwe hybride girls band HANABIE op 16 augustus het podium van Kavka Oudaan in Antwerpen betreedt. Deze dynamische groep combineert elementen van metal, hardcore en de Japanse idolencultuur tot hun unieke "Harajuku-Core" rockgeluid.

Onder leiding van zangeres Yukina verrast HANABIE het publiek met haar schattige en meisjesachtige uiterlijk gecombineerd met krachtige grommen die weinigen zich kunnen voorstellen komend van zo'n schattig gezichtje. Met hun aanstekelijke pop-infused en genre-defying muziek, gecombineerd met hun "kawaii" neo Japanse stijl mode, is de band gewapend en klaar om de wereld te veroveren.Fans kunnen een high-energy optreden verwachten vol boeiende melodieën, opwindende riffs en een oncontroleerbare aanwezigheid. HANABIE is klaar om een onvergetelijk concert te geven dat het beste van rock, metal en idool cultuur combineert.Mis deze ongelooflijke kans niet om getuige te zijn van de opkomst van HANABIE wanneer ze beginnen aan hun muzikale reis ver voorbij Harajuku.

Maak je klaar om geboeid te worden door hun unieke mix van genres en hun onstuitbare geest. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 26 mei, om 11u00 via greenhousetalent.com

Lees meer...Minder

Tickets & info