SearchFRMenu

Harlem Globetrotters

De Harlem Globetrotters zijn al jarenlang kind aan huis in België. Elke keer kiezen ze een andere stad uit om hun spectaculaire basketbaltrucs te demonstreren aan het Belgische publiek. Deze keer komen ze met hun nieuwe 'Spread Game Tour’ naar de Lotto Arena in Antwerpen op 6 oktober en DÔME in Charleroi op 7 oktober. Het ideale event voor de hele familie!

Al sinds 1926 slaan de Harlem Globetrotters hun publiek met verstomming met familie-entertainment van de hoogste plank. Zowel jong als oud kunnen keer op keer genieten van een interactieve show, waarin technische basketbalelementen worden vermengd met een groot showgehalte en een flinke portie humor. Het is dus geen wonder dat de shows steeds volle zalen weten te trekken! 

Niets is te gek of onmogelijk voor de Globetrotters! Ze hebben dan ook al tientallen Guinness World Records op hun naam staan. COVID zorgde ervoor dat hun shows niet konden doorgaan, dus daarom besloten ze om hun tijd meer dan ooit te spenderen aan het breken van nieuwe records en het verfijnen van hun techniek. 

Dit jaar zijn ze helemaal terug met hun nieuwe 'Spread Game Tour’! Verwacht je aan een show van hoog niveau waarbij je zo hard moet lachen dat je buik ervan pijn gaat doen!

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER