SearchFRMenu
Home / Agenda / Harlem Gospel Choir / Concertagenda

Concertagenda Harlem Gospel Choir

Meer events

Over Harlem Gospel Choir

Na het succes van de bejubelde tournee van 2022, "Harlem Gospel Choir sings Nina Simone", gaat Harlem Gospel Choir in 2023 opnieuw op tournee met het speciale project "Celebrating 60 years of Whitney Houston", als eerbetoon aan de 60e verjaardag van de beroemde zangeres. Tijdens deze tour, met een exclusieve stop in De Grote Post op 22 november 2023, zullen ze enkele van haar grootste hits uitvoeren, naast hun vaste gospelrepertoire. Tickets voor Harlem Gospel Choir in Oostende  zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 september om 11u.
 

Het wereldberoemde Harlem Gospel Choir staat bekend om hun krachtige vocale stijl, prachtige geluid en aanstekelijke energie. Al bijna vier decennia lang zijn ze het meest vooraanstaande gospelkoor van Amerika en reizen ze de wereld rond om liefhebbers te betoveren met de inspirerende kracht van zwarte gospelmuziek.
 

Het Harlem Gospel Choir heeft opgetreden naast supersterren als Bono van U2, Diana Ross, The Gorillaz, Andre Rieu, en - meest recentelijk - Sam Smith, Damon Albarn en Pharrell Williams. Ze hebben opgetreden voor drie Amerikaanse presidenten (President Obama, President Carter en President Nelson Mandela), twee pausen (Paus Johannes Paulus II en Paus Benedictus XVI) en hebben samengewerkt met grootheden als Sir Keith Richards, The Chieftains en Trace Adkins.

Ontdek Harlem Gospel Choir

Past events