SearchFRMenu
Harlem Gospel Choir

Harlem Gospel Choir, Vr 15.11.2024, Parkstad Limburg Theaters Sittard

Tickets via:www.PLT.nl

Over Harlem Gospel Choir

Het wereldberoemde Harlem Gospel Choir staat bekend om hun krachtige vocale stijl, prachtige geluid en aanstekelijke energie. Al bijna vier decennia lang zijn ze het meest vooraanstaande gospelkoor van Amerika en reizen ze de wereld rond om liefhebbers te betoveren met de inspirerende kracht van zwarte gospelmuziek.

Het Harlem Gospel Choir heeft opgetreden naast supersterren als Bono van U2, Diana Ross, The Gorillaz, Andre Rieu, en - meest recentelijk - Sam Smith, Damon Albarn en Pharrell Williams. Ze hebben opgetreden voor drie Amerikaanse presidenten (President Obama, President Carter en President Nelson Mandela), twee pausen (Paus Johannes Paulus II en Paus Benedictus XVI) en hebben samengewerkt met grootheden als Sir Keith Richards, The Chieftains en Trace Adkins.

Na het succes van de bejubelde tournee van 2022, "Harlem Gospel Choir sings Nina Simone", gingen ze in 2023 op tournee gaan met het speciale project "Celebrating 60 years of Whitney Houston", als eerbetoon aan de 60e verjaardag van de beroemde zangeres. In 2024 zullen ze op tournee gaan met het speciale nieuwe project ter ere van de legendarische Aretha Franklin. Tijdens deze tour zullen ze enkele van haar grootste hits uitvoeren, naast het vaste gospelrepertoire.

Ontdek Harlem Gospel Choir