SearchFRMenu
James Sayer

James Sayer, Za 01.06.2024, Paradiso Amsterdam

Za01.062024New date
Tickets via:www.paradiso.nl

Over James Sayer

De show in Paradiso, Amsterdam die zou plaatsvinden op 1 februari 2024 wordt verplaatst naar 1 juni 2024. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

James Sayer, een getalenteerde singer-songwriter en virtuoze pianist, is een treffend voorbeeld van muzikaal erfgoed. Opgegroeid in een familie doordrenkt van muzikaliteit in het Verenigd Koninkrijk, ontwikkelde hij zijn passie voor muziek al op zeer jonge leeftijd. Onder de betovering van grootheden als Jerry Lee Lewis, Aretha Franklin, Elton John, Tina Turner en Van Morrison, leerde hij hun nummers op de piano.

Met zijn talent betoverde James de bekendste bars in Londen, trok de aandacht van grootheden zoals Tom Jones en schitterde als sessiemuzikant op gerenommeerde festivals als Coachella en Austin City Limits. De legendarische platenproducer Rick Rubin herkende het unieke talent van James en ging tracks met hem opnemen. 

Zijn debuutsingle Taking Back My Love uit 2016 werd direct omarmd door BBC Introducing en beloond met de prestigieuze titel 'Track of the Week'. Een golf van steun volgde van BBC Radio 2 en Nederlandse zenders als Veronica & NPO Radio 2. Zijn laatste wapenfeit is de catchy single Cherry, welke eerder dit jaar werd gereleased. In 2024 verschijnt zijn langverwachte debuutalbum.

Ontdek James Sayer