SearchFRMenu
Jon Allen & The Luna Kings

Jon Allen & The Luna Kings, Wo 08.05.2024, 013 Tilburg

Wo08.052024
013, Tilburg
Supportact: Acantha Lang
Tickets via:www.013.nl

Over Jon Allen & The Luna Kings

Jon Allen wordt door velen beschreven als een 'muzikanten muzikant’. Hij heeft in de afgelopen tien jaar een succesvolle carrière opgebouwd als songwriter, producer en live artiest. Momenteel werkt hij aan zijn zesde studioalbum. Zijn soulvolle, met whisky doordrenkte stem past perfect bij zijn Americana-, roots- en bluesinvloeden.

Allen heeft samengewerkt en opgetreden met een benijdenswaardige en diverse selectie van artiesten, waaronder Dionne Warwick, Emmylou Harris, Mark Knopfler, Damien Rice, Seal en Midge Ure. Hij voelt zich net zo op zijn gemak als soloartiest, dan als frontman van The Luna Kings; een band die bestaat uit enkele van de beste sessiemuzikanten van het land. Een boeiende en enorm vermakelijke live-act. Onlangs was hij te gast bij Radio Veronica voor een livesessie, waarin hij o.a. zijn hitsingle 'In Your Light' zong. Jon zal oud en nieuw materiaal uit zijn uitgebreide muziekcatalogus ten gehore brengen, waaronder nummers van zijn nieuwste album 'A Heightened Sense Of Everything'. 

Support: Acantha Lang
De avond wordt ondersteund door de in New Orleans geboren (en in Londen wonende) Grammy-genomineerde soulartieste Acantha Lang, die wordt vergeleken met de legendes Aretha Franklin & Gladys Knight. Haar optreden bestaat uit nummers van haar veelgeprezen debuutalbum 'Beautiful Dreams’, dat #3 bereikte in de Official UK Jazz & Blues Album Chart.

Ontdek Jon Allen & The Luna Kings