GreenhouseTalent
Menu

LP

LP
LPLPLP

Agenda

De Amerikaanse singer-songwriter Laura Pergolizzi, bekend onder de artiestennaam 'LP’, komt opnieuw naar België. In december speelde ze in een uitverkochte Charlatan in Gent. Deze keer houdt ze op 15 april halt in het Koninklijk Circus in Brussel.

 

In 2010 verwief LP faam als songwriter toen ze meeschreef aan het nummer Cheers (Drink to that) van Rihanna. Vervolgens werkte ze mee aan het nummer Beautiful People van Christina Aguilera. Vogue Magazine noemde haar 'Artist of the week’.

 

Ondertussen heeft LP al vier sublieme platen op haar naam staan: 'Heart-Shaped Scar’ (2001), 'Suburban Sprawl & Alcohol’ (2004) en 'Forever for Now’ (2014) en 'Lost On You’ (2016), en worden haar nummers ook gebruikt in verschillende televisieshows, zoals het nummer Damage Is Done in MTV-reeks 'The Hills’ en Muddy Waters in de serie 'Orange Is The New Black.’

 

In december 2016 bracht ze haar nieuwste album 'Lost On You’ uit met de gelijknamige monsterhit 'Lost On You’. Met deze track veroverde ze de hele wereld en ook in België haalde ze de top van de hitlijsten. Op Spotify heeft ze met deze hit al meer dan 38,5 miljoen Spotify streams en op Youtube meer dan 78 miljoen views.

 

Links | LP

Voorbije concerten van LP

  • 07.07.2017
    Les Ardentes, Luik
  • 15.04.2017
    Koninklijk Circus, Brussel
  • 03.12.2016
    Charlatan, Gent