GreenhouseTalent
Menu

MALUMA

Maluma
MalumaMalumaMaluma

Agenda

De Colombiaanse zanger Maluma staat in het kader van zijn '11:11 World Tour' op 13 juni 2021 in het Sportpaleis. Maluma, die in 2010 doorbrak met het nummer 'Farandulera’, is een ware online sensatie met ruim 12 miljard views op YouTube en 25 miljoen luisteraars per maand op Spotify.

 

De tour, '11:11 World Tour', is vernoemd naar het gelijknamige vierde studioalbum van Maluma dat op 17 mei uitkwam. Vrijdag 30 september bracht hij samen met J. Balvin zijn nieuwste single uit, Qué Pena. De samenwerking tussen de latin supersterren had in vijf dagen al 20 miljoen views op YouTube, maar dat is nog niets vergeleken met de views op Maluma’s grote hits als Felices los 4 (1,5 miljard), Corazón (1,4 miljard) en El Perdedor (1,1 miljard). Hij is één van de meest succesvolle Spaanstalige artiesten van dit moment als het gaat om latin pop, mede dankzij samenwerkingen met wereldsterren als Shakira, Madonna, J. Balvin en Ricky Martin.

 

Maluma verbreekt record na record met zijn muziek, die volgens eigen zeggen een combinatie is van "ballads, mambo, merengue en reggaeton”. Zijn veelzijdigheid is meteen zijn sterkste punt en dat zijn inbreng op het gebied van latin muziek wordt gewaardeerd blijkt uit de vele nominaties voor o.a. de MTV Europe Music Awards, Latin Grammy Awards en Billboard Music Awards.

 

Het belooft op 13 september een zwoele avond te worden!

Links | Maluma

Voorbije concerten van Maluma

  • 29.09.2018
    Paleis 12, Brussel
  • 22.09.2018
    Ziggo Dome, Amsterdam
  • 28.09.2017
    AFAS Live, Amsterdam