GreenhouseTalent
Menu

MALUMA

Maluma
MalumaMalumaMaluma

Agenda

De Colombiaanse zanger Maluma staat in het kader van zijn 'Fame’ tour op 29 september in PALEIS 12 in Brussel. Maluma, die in 2010 doorbrak met het nummer 'Farandulera' is vandaag de dag goed voor ruim 13 miljoen views op YouTube, meer dan 113 uitverkochte arenashows. Hij is één van de grootste Spaanstalige artiesten van dit moment als het gaat om latin pop, mede dankzij samenwerkingen met o.a. Shakira en Ricky Martin.

 

De in Medellín geboren Maluma is slechts 24 jaar oud, maar verbreekt record na record met zijn muziek, die volgens eigen zeggen een combinatie is van "ballads, mambo, merengue en reggaeton.” Zijn veelzijdigheid is meteen zijn sterkste punt en dat zijn inbreng op het gebied van latin muziek wordt gewaardeerd blijkt uit de vele nominaties voor o.a. de MTV Europe Music Awards, Latin Grammy Awards en Billboard Music Awards.

 

Z’n album 'Pretty Boy, Dirty Boy’ (eind 2015) bevat de megahits 'Borro Cassette’ (799 miljoen views), 'El Perdedor’ (1,1 miljard views) en 'Sin Contrato’ (903 miljoen views).

 

Zijn samenwerking met Shakira voor het nummer 'Chantaje’ in oktober 2016 zorgde voor zijn definitieve Europese doorbraak. Het nummer heeft maar liefst 2 miljard views op YouTube.  

 

Op 29 september is Maluma dan eindelijk in België te zien met zijn tour en het belooft een verbluffende show te worden.

 

Ons Maluma ambassadeursprogramma is zojuist van start gegaan. Omdat jij een van onze grootste fans bent, willen we jou als eerste de mogelijkheid geven je aan te melden. Als ambassadeur kan je beloningen verdienen door tickets aan je vrienden te verkopen en ze mee te nemen naar het Maluma concert!

 

Doe je mee? Meld je dan hier aan: https://bit.ly/2l0mim4

Links | Maluma

Voorbije concerten van Maluma

  • 22.09.2018
    Ziggo Dome, Amsterdam
  • 28.09.2017
    AFAS Live, Amsterdam