SearchFRMenu

Melissa Etheridge

Meer dan twee jaar geleden stond Melissa Etheridge op het podium van De Roma om de 25ste verjaardag van haar legendarische album Yes I Am te vieren. Met een daverende show toonde ze dat ze nog steeds één de grootste vrouwelijke rockiconen aller tijden is.  In 2022 komt ze naar Kursaal Oostende én De Roma.

 

Melissa Etheridge is een podiumbeest pur sang en kan niet wachten om terug naar Europa te komen. In 2022 is het eindelijk zo ver: "The wait is finally

over. It has been way too long since I have been to Europe. I am so excited to bring this tour over the pond to see all of you!.”

Omdat haar Europese fans zo lang hebben moeten wachten, belooft Melissa om op haar nieuwe tour al haar hits te spelen. En dat zijn er veel, heel veel. Come To My Window, I’m The Only OneI Want To Come OverAngels Would Fall en, uiteraard, het onsterfelijke Like The Way I Do

 

Melissa Etheridge is niet het soort rockster dat lang geleden geweldige platen uitbracht en dan op haar lauweren ging rusten. Ze blijft nieuw werk maken en slaat graag nieuwe paden in. In 2011 debuteerde ze op Broadway als tijdelijke vervanger van Green Day-zanger Billie Armstrong in de rockopera American Idiot, en in 2016 bracht ze met MEmphis Rock & Soul nog een geweldige plaat uit met klassiekers vanop het legendarische funk- en soullabel Stax Records. Twee jaar geleden verraste ze met The Medicine Show, een fel bejubelde, stampende rockplaat.  

 

Live is Melissa Etheridge een rasechte performer die haar fans maar wat graag meeneemt in een stevig rockende trip down memory lane. Nadat ze recent enkele live-albums uitbracht voel je aan alles bij Melissa dat het kriebelt om terug op dat podium te staan. 

 

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER