SearchFRMenu

Nick Lowe & Los Straitjackets

Op vrijdag 30 september 2022 komen Nick Lowe & Los Straitjackets opnieuw naar Belgie. Ze staan in De Casino in Sint-Niklaas. Tickets zijn vanaf nu te koop via Ticketmatic.

---

Nick Lowe heeft zijn stempel gedrukt als producer voor artiesten zoals Elvis Costello, Graham Parker en Pretenders en is tegelijkertijd ook auteur van vele bekende nummers. Een greep uit de collectie? 'Cruel To Be Kind', '(I Love The Sound Of) Breaking Glass' en 'The Beast in Me'. Nick Lowe kent als grijsharige, gevoelige maar venijnige singer-songwriter geen gelijke. Vanaf 'The Impossible Bird' uit 1995 tot 'The Old Magic' uit 2011 heeft Nick een fantastische reeks albums gemaakt, elk ontworpen in zijn huis in West-Londen, en opgenomen met een kern van muzikanten die hetzelfde veteranenverstand bezitten. 

In 2013 bracht Lowe de kerstplaat 'Quality Street' uit. Samen met Los Straitjackets brengt Lowe nummers uit dat album, maar verwacht u ook aan een zorgvuldige selectie uit zijn catalogus van hits. Naar zijn live optredens brengt Lowe humor en ingetogen uitmuntendheid, waardoor The New York Times een van zijn optredens beschreef als "elegant en bijna verwoestend”.

Los Straitjackets

Los Straitjackets zijn de belangrijkste beoefenaars van de verloren kunst van de instrumentale gitaar. Met de muziek van de Ventures, The Shadows, en met Link Wray en Dick Dale als springplank, heeft de band hun unieke, high energy brand van originele rock & roll over de hele wereld gebracht. Gekleed in hun kenmerkende Lucha Libre Mexicaanse worstelmaskers, hebben de "Jackets" hun kenmerkende guitar licks geleverd op 16 albums, duizenden concerten en tientallen films en TV shows. Hun meest recente collectie van TV soundtracks, getiteld "Channel Surfing" werd uitgebracht in 2019, maar ze hebben ook een reeks samenwerkingen op afstand uitgebracht gedurende de hele pandemie.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER