SearchFRMenu

Nicky Jam

De Europese tour van Nicky Jam houdt halt op vrijdag 20 mei 2022, dat betekent een feestje met de immens populaire reggaetonzanger met Puerto Ricaans-Dominicaanse roots.  Op vrijdag 20 mei stijgt de temperatuur in Paleis 12, in Brussel want dan strijkt zijn tournee "Infinity” er neer. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickets en info via greenhousetalent.be.

 

Na de waanzinnige "The Series Tour” in 2018, met maar liefst 13 nominaties voor de Billboard Latin Music Awards en verschillende Grammy Awards, overspoelt hij nu België met zijn nieuwste hits « Magnum », « Polvo » met Mike Towers, « Fan de Tus Fotos » met Romeo Santos. De reggaeton superster, die in augustus 2021 zijn laatste plaat "Infinity” op de wereld loste, houdt nu met zijn tournee halt op vrijdag 26 november 2021 in Paleis 12 in Brussel waar hij je trakteert op zwoele beats. Mis dit caliente feestje niet!

 

Dé ultieme reggaeton god
In het begin van zijn carrière vormde Nicky Jam het succesvolle duo Los Cangris samen met die andere reggaetongrootheid Daddy Yankee. Daddy Yankee was de ster in wording en Nicky Jam was zijn protegé. Na de split van Los Cangris bereikte de carrière van Nicky Jam een dieptepunt. In die periode trad hij op als coverzanger in een hotel in Medellín. Het is die stad die voor de ommekeer in Nicky’s carrière zorgde. Hij herpakte zich, ging zich weer storten op zijn muziek en de rest is geschiedenis. Over die woelige periode en zijn intrede in de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie vertelt hij voluit in de populaire autobiografische Netflixserie 'El Ganador’.

 

Met zijn album "Fénix” uit 2017 stond hij in de charts van verschillende Latijns-Amerikaanse landen met nummers zoals 'El Perdón’ en 'El Amante’. Zijn samenwerking 'X Equis’ met J Balvin haalde maar liefst 2 miljard views op YouTube. Maar de grote doorbraak in België kwam er door zijn samenwerking met Enrique Iglesias uit 2015, 'El Perdón’, waarmee ze de eerste plaats in de Ultratop bereikten.

Lees meer...Minder

Tickets & info

News

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER