SearchFRMenu
Noordkaap

Noordkaap, Za 16.11.2024, Cultuurhuis De Warande Turnhout

Tickets via:warande

Over Noordkaap

De live-performance van de Nederlandstalige groep Noordkaap onder leiding van zanger Stijn Meuris blijft even krachtig als voorheen. Classics zoals 'Panamarenko', 'Een Heel Klein Beetje Oorlog', 'Wat Is Kunst', 'Satelliet Suzy', 'Het Zou Niet Mogen Zijn', en 'Ik Hou Van U' zullen ongetwijfeld weer voor ontroering zorgen bij fans van alle generaties.

Ter ere van het dertigjarig jubileum van de single 'Druk In Leuven', de voorloper van het album 'Gigant', treedt Noordkaap bovendien in april maar liefst vier keer op in een uitverkochte Depot met een reeks 'Druk in Leuven' concerten.

Na een drukke festival zomer duikt Noordkaap dit najaar de zalen in tijdens hun WINTERTHUR tournee met data verspreid over het hele land, én Nederland. Deze tournee belooft een unieke ervaring te worden want Noordkaap zal een set songs ten gehore brengen die tijdens eerdere concerten niet altijd aan bod kwamen, wat resulteert in een rijk en gevarieerd oeuvre. Met een ander decor en een elektrische maar toch vernieuwende sfeer, belooft deze theatertournee minstens zo intens te zijn als voorheen.

Swipe

Ontdek Noordkaap

Related Events