SearchFRMenu
Paul Carrack

Paul Carrack, Zo 19.05.2024, Blues Peer Peer

Zo19.052024
Tickets via:bluesfestival.be

Over Paul Carrack

Nadat Paul Carrack op 15-jarige leeftijd de school verliet, had hij maar één doel in zijn leven: op tournee gaan en spelen in een band. In een verbazingwekkend gevarieerde en bevredigende carrière heeft de in Sheffield geboren zanger, liedjesschrijver en autodidact al honderdduizenden, zo niet miljoenen kilometers afgelegd om die droom te verwezenlijken. LIVE toeren en optreden zit in zijn DNA.

Pauls 'Golden Voice' staat bekend om wereldwijde hits als 'How Long', 'Tempted', 'Over My Shoulder' en het voor een Grammy genomineerde 'Living Years'. Zijn samenwerking als keyboardspeler heeft hem doen verschijnen op tal van opnames en  tours met artiesten als Eric Clapton, Ringo Starr, Elton John en BB King. Zijn nummers zijn opgenomen door onder andere The Eagles, Linda Rondstadt, Michael McDonald, Tom Jones en Dian Ross.

Na 18 maanden opsluiting waarin hij een nieuw album 'ONE on ONE' heeft opgenomen, een geweldige set van 9 soulvolle nieuwe composities en een geweldige cover 'Behind Closed Doors', keert Paul terug op het podium met zijn fantastische 6-koppige band. Een avond om niet te missen!

Ontdek Paul Carrack

Related Events