SearchFRMenu

Richard Marx

De Nederlandse tournee van Richard Marx, die initieel zou plaatsvinden in april 2020 en eerder al een aantal keer werd verplaatst, is opnieuw verplaatst naar een later tijdstip in verband met maatregelen rondom het coronavirus. De show in Muziekgebouw Eindhoven is verplaatst naar 27 september 2022. De show in Koninklijk Theater Carré is verplaatst naar 28 september 2022.

Als performer, songwriter en producer heeft de bijna dertig jaar durende carrière van Richard Marx al talloze hoogtepunten gekend. De pop/softrocker uit Chicago heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. Van zijn titelloze debuutalbum dat maar liefst vier Top 5 singles had, waaronder 'Hold on to the Nights’ en 'Don’t Mean Nothing’, tot het nóg succesvollere 'Repeat Offender’ met nummer één noteringen voor singles 'Satisfied’ en 'Right Here Waiting’. Tot op de dag van vandaag is Marx nog steeds de enige mannelijke artiest die zijn eerste zeven singles in de Top 5 Billboard charts wist te brengen.

De inmiddels 57-jarige songwriter werd op zijn zeventiende ontdekt door Lionel Richie waarna Marx al snel werd uitgenodigd om naar Los Angeles te komen. Tijdens zijn jaren in LA verzorgt hij backing vocals voor grote artiesten als Madonna, Whitney Houston en Julio Iglesias en tekent hij zijn contract bij EMI/Manhattan Records. In 2004 wint hij de Song of the Year Grammy voor de hit 'Dance with My Father’, welke hij schreef met Luther Vandross.

In 2014 lanceerde Marx 'Beautiful Goodbye’, het achtste en meest recente album waarvan fans zeggen dat hij hiermee een nieuwe weg is ingeslagen. Bekend om zijn romantische muziek, zegt Richard nu bewust een sensueel en sexy album met avontuurlijke teksten gemaakt te hebben.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER