SearchFRMenu

Rupi Kaur

Rupi Kaur brengt een meeslepend optreden naar het wereldtoneel in een geheel nieuwe en authentieke spoken-word ervaring. Met nieuwe, ongepubliceerde stukken, gedichten uit 'home body’ en de bekendste dichtstukken uit haar iconische boeken 'melk en honing’ en 'de zon en haar bloemen` - wordt het publiek meegenomen op een reis van persoonlijk verlies en liefde, groei, mentale gezondheid, vriendschap en kracht. Deze universele thema's staan centraal terwijl muziek de show ondersteunt en het publiek verder wordt ondergedompeld in schitterende projecties.

De dichteres, kunstenares en performer schreef, illustreerde en publiceerde als 21-jarige universiteitsstudente haar eerste dichtbundel, 'melk en honing’ ('milk and honey’). Hierop volgde het artistieke broertje, 'de zon en haar bloemen’ ('the sun and her flowers’). Van deze bundels zijn meer dan acht miljoen exemplaren verkocht en werden vertaald in meer dan 42 talen. Haar meest recente boek, 'home body’, debuteerde als nummer 1 op bestsellerslijsten over de hele wereld.

Rupi's werk gaat over liefde, verlies, trauma, genezing, vrouwelijkheid en migratie. Ze voelt zich het meest thuis wanneer ze werkt aan haar kunst of tijdens het uitvoeren van haar poëzie op het podium.

Lees meer...Minder

Tickets & info

News

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER