SearchFRMenu

Sasha Velour

Dragqueen Sasha Velour komt met glamoureuze theatertour 'Smoke & Mirrors' op 21 februari 2022 naar de Stadsschouwburg Antwerpen. De show is een combinatie van drag, visuele kunsten en magie.

'Smoke & Mirrors’, Sasha’s eerste one-queen theatertour, mixt moeiteloos dragshow, visuele kunst en magie. Velour verrast je met een geheel nieuwe kant van haar kunstenaarschap met13 oogverblindende en genre-overstijgende lip-syncvoorstellingen. Je zit op het puntje van je stoel wanneer ze in rozenblaadjes ontploft, in een rookwolkje verdwijnt, zichzelf in tweeën zaagt, een regenbui tovert, zelfs voor je ogen in een boom verandert. Maar de echte magie is de manier waarop deze illusies en misleidingen diepere waarheden ontmaskeren.  Het resultaat is een frisse blik op gender, roem, familie en het belang van groots en over-the-top te leven. Smoke & Mirrors laat zien hoe belangrijk het is om vooral groot te blijven dromen. 


Deze show bevat muziek van Annie Lennox, Whitney Houston, Shirley Bassey, Judy Garland, Celine Dion, Sia, Nina Simone, Le Tigre en anderen. De kostuums zijn ontworpen door Diego Montoya, een jarenlange medewerker.

 

Sasha Velours 'Smoke & Mirrors’ toerde in januari 2019 door Australië en Nieuw-Zeeland, resideerde 8 nachten lang compleet uitverkocht in New York City in maart 2019, toerde in het najaar van 2019 door 23 steden in Noord-Amerika en kende ook een beperkt aantal uitverkochte engagementen in Los Angeles en Londen.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER