SearchFRMenu

Sebastian Plano

Voor zijn nieuwe plaat 'Save Me Not’ kroop de Argentijnse cellist en componist Sebastian Plano ’s nachts de studio in. Midden in het door de lockdown verlaten Berlijn, anders het epicentrum van de nacht, verfijnde hij zijn muziek: verstild, meeslepend en van een onbeschrijfbare schoonheid.

Sebastian Plano componeert en speelt ensemblemuziek. Op zijn eentje. Sinds hij de klassieke wereld vaarwel zei om meer te doen dan het herinterpreteren van de oude meesters zwierf hij de wereld rond. Vanuit zijn geboortestad Rosario ging het naar Buenos Aires, daarna Italië, Boston, San Francisco en uiteindelijk Berlijn. Zijn ervaringen en ontmoetingen verwerkt hij in zijn composities.

Zijn vorige album, het Grammy-genomineerde 'Verve’, was een perfect gebalanceerde oefening van zachte strijkers, rimpelende piano en verfijnde electronica. 'Save Me Not’ gaat dieper en brengt Plano’s composities naar een nieuw niveau. Voor fans van Ólafur Arnalds, Jóhann Jóhannsson en Max Richter.

Lees meer...Minder

Tickets & info

X
Stay up to date!Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe concerten, winacties en exclusieve pre-sales.
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER