SearchFRMenu

Son Mieux

EXTRA TICKETS! - Wegens de grote vraag naar tickets wordt het concert van Son Mieux van de foyer naar de grote zaal verplaatst.
 

***
 

De zevenkoppige band Son Mieux afkomstig uit Nederland maakt muziek die we in deze tijd nodig hebben: dansbare pop met disco-invloeden en grote gebaren. Rijke, seventies-achtige arrangementen met persoonlijke verhalen en moderne producties. Hun tweede album The Mustard Seed kwam eind vorig jaar uit en werd alom geprezen. Ze wonnen zelfs een Edison voor Beste Album en verzamelden al meer dan 1,5 miljoen streams. Maar de grootste hit moest nog komen: 'Multicolor'. Het nummer werd uitgebracht in april 2022 en is de bands' grootste hit tot nu toe. 12 miljoen streams, wekenlang #1 radio airplay in Nederland en het grootste nummer van het Nederlandse festivalseizoen laat zien dat de ster van de band nog steeds rijzende is. Maar, de band schittert pas echt op het podium, met energieke, goed georganiseerde shows waarbij de emoties hoog oplopen en dansen centraal staat. Geen wonder dat de band deze zomer meer dan 45 keer shows heeft gespeeld en meer dan 11.000 kaarten heeft verkocht voor hun Nederlandse tournee in mei. Op 23 april 2023 spelen ze voor het eerst in België, met een passage in De Roma in Antwerpen. Tickets zijn te koop via greenhousetalent.com.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER