SearchFRMenu
Susobrino

Susobrino, Zo 14.07.2024, Gent Jazz Gent

Zo14.072024
Tickets via:Tickets

Over Susobrino

Susobrino, geboren in Bolivia, gevestigd in Brussel, en diep verwoven met Latijns-Amerikaanse ritmes en melodieën. Met een onverzadigbare passie voor percussie en filmmuziek die moeiteloos navigeert tussen rust en intensiteit, is Susobrino een artiest die op harmonieuze wijze een waaier aan instrumenten combineert om zijn wereld te creëren. Zowel akoestisch en elektronisch.

Susobrino's muzikale reis begon op jonge leeftijd toen hij piano speelde samen met zijn radio. Zijn passie voor muziek zorgde ervoor dat hij later gitaar ging studeren. Dit legde een basis voor zijn muzikale vaardigheden. In de loop van de jaren groeide zijn muzikale kennis uit naar piano, zang en koormuziek. Ook begon hij te componeren, wat hem leidde tot de productie van elektronische muziek.

In februari 2023 trok hij door Latijns-Amerika voor een reeks live optredens en studiosessies. Het contact met de lokale gemeenschappen en verschillende culturen, inspireerden hem op muzikaal vlak. In zijn muziek laat hij die diverse culturen samensmelten tot een harmonisch geheel.

Ontdek Susobrino