SearchFRMenu

The Clement Peerens Explosition

Foto: Koen Bauters

Waanzin! De ticketverkoop voor de afscheidsconcerten van The Clement Peerens Explosition in De Roma is volledig geëxplodeerd. Het eerste concert op dinsdag 20 december 2022 was in minder dan 2 minuten uitverkocht. Ook de tickets voor de bijkomende shows op 22, 23, 26, 27, 29 & 30 december 2022 en 4, 6 & 7 januari 2023 vlogen op minder dan een uur de deur uit!

Een reactie van Clement himself: "Beste ticketkopers, ik heb een nieuw vriendin die per se met kerstmis wilt gaan skiën. Dees jaar lukt dat godzijdank ni met die corona. En volgend jaar - als da mens dan nog around is - zal dat qua agenda dus ook niet lukken. Daarom: dikke merci allemaal! Ge jaagt me wel op kosten, want ik ga nen berg snaren en plectrums moeten kopen, maar voor ene keer kijk ik dat door de vingers. Joekes, Clement."

Het is wel duidelijk dat de populariteit van Clement Peerens Explosition ongeëvenaard is. Het lijkt wel of heel Vlaanderen de band nog een laatste eerbetoon wil geven door erbij te zijn op de afscheidsconcerten. De ware reden van hun plotse afscheid blijft - zoals dat bij alle grote bands gaat - in mysterie gehuld. "Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens. 

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen december 2022 de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire. 

Wil je nog een laatste keer los gaan op 'Vinde gij mijn gat’, 'Foorwijf’, 'Boecht van Dunaldy’ of de nieuwe single ’Na is 'm vol’ (tegen december 2022 ongetwijfeld een klassieker!)? 

Kom dan zeker naar De Roma in december 2022 en januari 2023! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet! Olraaait!

Lees meer...Minder

Tickets & info

News

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER