SearchFRMenu
Home / Agenda / The Mavericks / Concertagenda

Concertagenda The Mavericks

Over The Mavericks

Wegens onvoorziene logistieke problemen wordt het concert van The Mavericks op 30.06.2023 in OLT Rivierenhof verplaatst naar zondag 28.04.2024. Het concert zal doorgaan in De Roma. Je kan je tickets behouden voor de nieuwe show of je kan een terugbetaling aanvragen. Als je kiest voor het behouden van je ticket, dan blijft je originele ticket geldig voor de show in De Roma.

***

Na hun concert in De Roma in 2022, konden The Mavericks niet genoeg krijgen van België. 30 juni 2023 staan ze op het podium van Openluchttheater Rivierenhof in Deurne.

Sinds de oprichting van The Mavericks in 1989, heeft de ecletische rock- en countrygroep drie verschillende fases doorlopen. Een eerste periode van groot succes, gekenmerkt door grote hits en lovende kritieken in de jaren ’90, gevolgd door een lange pauze vanaf 2003 wanneer de muzikanten elk hun eigen weg gingen. In 2012 was het tijd voor een triomfantelijke reünie die de dag van vandaag nog steeds standhoudt en ervoor zorgde dat de band onlangs 30 kaarsjes mocht uitblazen.

Maar nu is het tijd voor een vierde fase: En Espagñol, hun eerste album volledig in het Spaans. Het werd uitgebracht op hun eigen Mono Mundo label en haalde meteen #1 Billboard. Hoewel alle 12 nummers in het Spaans zijn, vertegenwoordigt de collectie een diversiteit aan muzikale stijlen en culturele tradities. Net als het hele oeuvre van de band kan het album niet in één categorie worden ondergebracht want het is zo divers als Latijns-Amerika zelf. The Mavericks brengen deze rijke muzikale paella op smaak door hun kenmerkende country/rock/Tex-Mex smaken en een verfrissende spontaniteit toe te voegen.

30 juni stellen The Mavericks met trots hun nieuwe album voor aan het Belgische publiek. Het Openluchttheater Rivierenhof wordt omgetoverd tot een heus feest waar iedereen welkom is maar niemand stil zal zitten. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 22 februari om 11u via greenhousetalent.com.

Ontdek The Mavericks

Related Events

Past events