SearchFRMenu
Home / Agenda / The Musical Box / Concertagenda

Concertagenda The Musical Box

Over The Musical Box

Het internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box gaat op tournee met het iconische album 'Selling England by the Pound’ (1973) - dat dit jaar zijn 50ste verjaardag viert - van de al even legendarische band Genesis. Op 13 april 2024 houden ze halt in Le Forum in Luik en op 14 april 2024 in Koninklijk Circus in Brussel.

The Musical Box wordt gezien als dé officiële historische recreatie van Genesis, die als enige de zegen kreeg van Genesis én Peter Gabriel. Ze traden al op voor meer dan een miljoen mensen in de meest prestigieuze zalen ter wereld, zoals de Royal Albert Hall in Londen en Olympia in Parijs. The Musical Box biedt zijn toeschouwers een meeslepende muzikale reis doorheen het excentrieke universum van Genesis. Een unieke voorstelling die de essentie van de concerten van de iconische groep vat.

Voor de show heeft de band zich gebaseerd op de originele tour die Genesis deed met 'Selling England by the Pound’, waardoor je je moeiteloos terug in de tijd waant. The Musical Box zal het succesalbum brengen zoals het destijds klonk en eruit zag.

"The Musical Box reproduceert perfect waar Genesis voor staat.” - Peter Gabriel

"Het gaat hier niet over een tributeband. Ze concentreren zich op een welbepaalde periode en reconstrueren deze waarheidsgetrouw in een echt theatraal werk.” - Phil Collins

Ontdek één van de eerste rockopera’s in de geschiedenis, gebracht door The Musical Box op het podium van Le Forum en het Koninklijk Circus!  

Ontdek The Musical Box

Past events