SearchFRMenu

Tijs Vanneste & De Pelikanen

Tijs Vanneste was dit voorjaar niet weg te branden van het tv-scherm. Eerst was er het tweede seizoen van 'De Kemping' en onlangs liep zijn laatste programma 'Meneer Vanneste' ten einde. De muziek van 'De Kemping' gooide hij samen op twee platen: 'Hier is 't Goed' en 'Wildgroei'. Onder de noemer 'Kempenverhalen' trekken Tijs Vanneste & De Pelikanen in het najaar van 2022 en begin 2023 erop uit om hun nummers, geïnspireerd op 'De Kemping', live voor te stellen in de Vlaamse culturele centra.

Tijs Vanneste is een creatieve duizendpoot en goochelaar met woorden. Bij het grote publiek geraakte hij bekend als helft van het collectief Van Echelpoel. Maar daarnaast veroverde hij ook de harten van televisiekijkend Vlaanderen als sympathieke campinguitbater in 'De Kemping', waar hij samen met negen werkzoekende jongeren van nul een camping opstart en uitbaat. Live omringt Tijs zich met een topband van rasmuzikanten zoals: Mario Goossens, Paul Van Bruystegem, Karel Van Mileghem, Serge Feys, Jan Oelbrandt, Sam Vloemans & Andries Boone. Goed volk dus! 

Verwacht een zeer muzikale avond waarin de nummers uit 'De Kemping' centraal staan. De heren nemen elk concert op als een unieke jamsessie waardoor geen enkel concert hetzelfde is. Het speelplezier en dito -geluk spat dan ook van het podium. "Ge meugt dat niet overrepeteren hé”, aldus De Pelikanen.

Lees meer...Minder

Tickets & info

News