SearchFRMenu

Two Steps From Hell Live

Omwille van de wereldwijde gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus en de restricties om te reizen moet Two Steps From Hell het concert op 23 april 2020 in Paleis 12 noodgedwongen verplaatsen naar volgend jaar 15 juni 2022 in Paleis 12. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Alle tickethouders worden per mail op de hoogte gebracht. Bedankt voor het begrip!

____

Op 15 juni 2022 komt Two Steps From Hell Live naar Paleis 12 in Brussel. De meesters van de 'epic music' gaan voor het eerst op tournee met orkest en koor.

 

Telkens wanneer machtige emoties, opgebouwde spanning en adembenemende intensiteit in de lucht hangen, zijn de composities van Two Steps From Hell Live niet ver weg.

 

’s Werelds bekendste producers en componisten van 'epic music', namelijk Thomas Bergersen en Nick Phoenix, breken wat het aantal streams en volgers betreft alle records met hun in Californië gevestigde productiemaatschappij Two Steps From Hell. Met meer dan vier miljard views op YouTube, een miljard plays op andere streamingplatformen en vier platina albums is Two Steps From Hell nu al één van de meest succesvolle muziekbedrijven aller tijden.

 

Met hun overweldigende sound waarin oude koorgezangen de rode draad vormen, doen titels als "Protectors of the Earth”, "Heart of Courage”, "Victory” en "Archangel” de harten van miljoenen fans sneller slaan als perfecte aanvulling bij de (film)beelden waarvoor ze gebruikt worden. Filmtrailers voor kaskrakers als "Avengers: Endgame", "Aquaman” of "Jurassic World”, de openingsceremonie van de Olympische Spelen en reclamecampagnes van tal van grote ondernemingen vertrouwden op Two Steps From Hell als kapstok voor hun succes.

 

Voor het eerst vertrekt Two Steps From Hell nu voor een live concerttournee door Europa, compleet met orkest, koor en solisten om hun soundtracks op te voeren. Dit belooft alleszins een zinderende show en een buitengewone ervaring te worden met de muzikale hoogtepunten van Bergersen en Phoenix.

 

Het unieke geluid van Two Steps From Hell Live staat borg voor een weergaloze ervaring voor alle zintuigen - een meeslepende reis door de wereld van 'epic music', fantasie, muzikale mystiek en drama. Kippenvel gegarandeerd.

 

De ticketverkoop voor Two Steps From Hell Live op 23 april in Paleis 12 start op woensdag 23 oktober om 10u via greenhousetalent.be.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER