SearchFRMenu

"Weird Al” Yankovic

In 2015 zette "Weird Al" Yankovic een sold out AB op zijn kop! Voor het eerst in meer dan acht jaar steekt de grootste muzikale satiricus ter wereld de oceaan terug over, dit keer zonder zijn gebruikelijke energieke parodieën, maar wel met The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour, een intieme avond vol muzikale comedy die draait om originele fan favourites uit zijn intussen 14 albums. Op zaterdag 18 februari zet "Weird Al" samen met zijn onafscheidelijke accordeon het Koninklijke Circus in Brussel ongetwijfeld op stelten! 

Deze tournee wordt de langverwachte internationale terugkeer van Weird Al, na talloze uitverkochte tournees in Noord-Amerika, op beroemde locaties als Radio City Music Hall en Forest Hills Stadium, en recenter nog het Kennedy Center in Washington DC en Carnegie Hall in New York City. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door een goede vriend van Weird Al: de legendarische komiek Emo Philips.
- - - -- - - - -

"Weird Al” Yankovic is de meest verkochte comedy-artiest ooit. Hij heeft vijf Grammy’s op zijn naam en zijn album Mandatory Fun uit 2014 was het eerste comedy-album ooit dat op de hoogste plek binnenkwam op de Billboard Top 200. Hij is een van slechts drie artiesten die in elk van de laatste vier decennia een single in de Top 40 hebben gescoord; de andere twee zijn Michael Jackson en Madonna. Op 27 augustus 2018 bekroonde de Hollywood Chamber of Commerce Weird Al met een ster op de Hollywood Walk of Fame.  "Eat It,” "Like a Surgeon,”  "Word Crimes", "Yoda,” "Smells Like Nirvana,” "Amish Paradise” en "White & Nerdy” zijn slechts enkele staaltjes vn zijn geniale kunnen.

Emo Philips heeft meer dan 7000 stand-upshows gegeven over de hele wereld, waaronder  twee weken lang elke avond in de West End van Londen. Hoogtepunten van zijn carrière zijn zijn geprezen comedy-album E=MO Squared en de HBO-special Emo Philips Live at the Hasty Pudding Theatre. Het moment waar Emo zelf het meest trots op is? Toen hij Weird Al een demonstratie gaf over het correcte gebruik van een tafelzaag, in de film The Vidiot From UHF.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER