GreenhouseTalent
Menu

WWE LIVE

WWE Live
WWE LiveWWE LiveWWE Live

Agenda

De WWE Superstars komen op 12 mei 2017 naar de Country Hall in Luik

 

Op vrijdag 12 mei komt de WWE Live Tour naar de Country Hall in Luik! Het wordt opnieuw een niet te missen avond, vol spanning en spektakel. Bikkelharde duels en spannende ontmoetingen tussen de beste teams en de grootste rivalen.

 

WWE is het razend populaire worstelprogramma dat overal ter wereld op TV wordt uitgezonden. De live show, waarin een aantal gerenommeerde kampioenen het tegen elkaar opnemen, toert ook de hele wereld rond en staat al jaren garant voor entertainment met hoofdletter E!

 

Op vrijdag 12 mei zullen de WWE Superstars Cesaro, Roman Reigns, Seth Rollins, Kevin Owens, Finn Balor, The New Day, Gallows & Anderson, Sheamus, Charlotte, Sasha Banks en vele anderen het beste van zichzelf geven voor de ogen van de Belgische diehard fans. De line-up is steeds onder voorbehoud van last-minute wijzigingen.

 

Met steeds weer nieuwe verhaallijnen, verassende ontknopingen en spectaculaire stunts zijn de WWE-shows populair bij jong en oud. Ook in België trekken de worstelaars keer op keer volle zalen. Je aarzelt dus beter niet te lang als je de WWE Superstars live aan het werk wil zien in Luik!

 

De ticketverkoop start op vrijdag 25 november om 10u via greenhousetalent.be.

Links | WWE Live

Voorbije concerten van WWE Live

 • 21.04.2016
  Vorst Nationaal, Brussel
 • 15.04.2016
  Ziggo Dome, Amsterdam
 • 17.04.2015
  Lotto Arena, Antwerpen
 • 24.05.2014
  Rotterdam Ahoy, Rotterdam
 • 22.05.2014
  Country Hall, Luik