SearchFRMenu
Home / Agenda / XG / Concertagenda

Concertagenda XG

Meer events

Over XG

XG werd gelanceerd onder de wereldwijde entertainmentproductiemaatschappij "XGALX," die bekend staat om het creëren van artiestengroepen met een unieke wereldvisie en het wereldwijd uitdragen van een "BOLD" cultuur. In september 2023 brachten ze hun eerste mini-album "NEW DNA" uit, dat meteen de eerste plaats veroverde in de Billboard JAPAN "Hot Albums" chart. In november van datzelfde jaar hielden ze hun eerste solo liveconcert, "XG 'NEW DNA' SHOWCASE in JAPAN," in de Pia Arena MM.

De girl group heeft al op tal van grote muziekfestivals wereldwijd opgetreden en geschiedenis geschreven door als eerste Japanse artiesten de top te bereiken van de Amerikaanse Billboard-hitlijst "Hot Trending Songs Powered by Twitter". Daarnaast waren zij de eerste Japanse girl group die op de cover van het gelijknamige Amerikaanse tijdschrift stonden. 

De naam "XG" staat voor "Xtraordinary Girls," met als doel mensen van diverse achtergronden wereldwijd te inspireren door hun onconventionele stijl van muziek en optredens.

Ontdek XG