SearchFRMenu

Young Fathers

Na vier jaar is het eindelijk zover: Young Fathers komen terug naar België. Op 22 februari presenteren ze hun gloednieuwe vierde album: Heavy Heavy in Trix in Antwerpen. De ticketverkoop start op vrijdag 28 oktober om 10u via greenhousetalent.com.

Vandaag, met de aankondiging van hun tour, lossen Young Fathers alvast hun tweede single 'I Saw’ en bijhorende videoclip van het vierde studioalbum Heavy Heavy. De titel alleen zou een mood kunnen zijn… Of misschien is het een subtiele knipoog naar het proces van jongens die volwassen worden en de onvermijdelijke tol voelen van het leven, relaties, familie en grote maatschappelijke verschuivingen. Het nieuwe album is een verzameling van invloeden en ideeën doordrenkt met een ongebreidelde energie, passie en empathie. Het langverwachte vierde studioalbum Heavy Heavy verschijnt op 3 februari 2023. 

Young Fathers werpen alle ongeschreven regels van hiphop omver en vervangen die door hun eigen ongeregelde en onvoorspelbare versies. Het trio bouwt beats en ritmes van vervormde percussie, lage en ratelende geluiden, drastisch verbogen samples en onheilspellende loops. Zo fascinerend als de botsingen tussen avant-gardistische elektronica, noise en experimentele R&B zijn, zo grillig en markant zijn de deels gerapte, deels gescandeerde en altijd emotioneel rauwe vocalen. 

Dompel je onder in de fabelachtige en mysterieuze sound van Young Fathers op 22 februari in Trix Antwerpen. De ticketverkoop start op vrijdag 28 oktober om 10u via greenhousetalent.com.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER