SearchFRMenu

Aly & AJ

Popduo Aly & AJ komt op 6 maart 2022 met een nieuw album naar Trix in Antwerpen. De zusjes Alyson Renae "Aly" Michalka en Amanda Joy "AJ" Michalka zijn sinds het begin van de zero's actief en komen nu eindelijk naar Belgïe!

De getalenteerde Amerikaanse zusjes raakten eerst in de VS bekend als actrices in verscheidene reeksen op Disney Channel. Hun album Insomniatic (2007) en monsterhits als Potential Breakup Song en Like Whoa betekenden voor het tweetal vervolgens een wereldwijde doorbraak. Het nieuwe album 'a touch of the beat gets you up on your feet gets you out and then into the sun' verscheen begin mei 2021. Het is een plaat van bevrijdende, alternatieve indiemuziek die de top van de creatieve reis van het duo weergeeft. De single "Listen!!!" werd al door onder andere New York Times, Rolling Stone en V Magazine geprezen.

In 2020 werd het nostalgisch pop anthem 'Potential Breakup Song' een echte hit nadat het viral ging op social media platform TikTok. Daarnaast werd 'Attack of Panic' opgenomen in Billboard's '30 Best Pop Songs of 2020' lijst. 

Lees meer...Minder

Tickets & info

Related Events

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER