GreenhouseTalent
Menu

ARTIST |DAVID GRAY

David Gray
David GrayDavid GrayDavid Gray

Agenda

 • 07.04.2020
  Lotto Arena, Antwerpen
  Update coronavirus: concert geannuleerd.
  Cancelled

Omwille van de wereldwijde gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus en de restricties om te reizen zijn we samen met het management van David Gray en de zaal op zoek gegaan naar een nieuwe mogelijke datum. We hebben die helaas niet gevonden. Daarom zal het concert van David Gray geannuleerd worden.

 

ls je een ticket kocht voor het concert in Antwerpen, kan je rekenen op volledige terugbetaling. Tickethouders ontvangen een mailtje van Tele Ticket Service met een terugbetaal formulier. (Check ook je spam folder)

-

 

Met 'White Ladder: The 20th Anniversary Tour' viert hij de 20e verjaardag van zijn gelijknamige, baanbrekende album. Hij brengt op 7 april 'White Ladder' in zijn geheel, met alle originele bandleden en de oorspronkelijke uitrusting, aangevuld met enkele van zijn andere grootste hits.

 

 

'White Ladder' werd door Gray uitgebracht via zijn eigen label en vond langzaam een eigen publiek. Het duurde een jaar voordat het album helemaal onderaan de Britse hitlijsten verscheen, waarna het langzaamaan tot de eerste plaats wist te klimmen. 'White Ladder' stond uiteindelijk 3 jaar lang in de Britse top 100 (van mei 2000 tot maart 2003) en werd met hits als -"Babylon”, "Please Forgive Me”, "Sail Away”, "This Year's Love” en "Say Hello Wave Goodbye”- een overdonderend succes. Tot vandaag is het een van de 30 meest verkochte Britse albums aller tijden en werden er maar liefst 7 miljoen exemplaren verkocht.

 

De laatste jaren trad David Gray twee keer aan in een uitverkochte Roma. Eénmaal solo ter gelegenheid van 'The Best of David Gray’ (2016) en een tweede maal dit voorjaar met zijn elfde studioplaat 'Gold In A Brass Age’ onder de arm.

Links | David Gray

Voorbije concerten van David Gray

 • 02.05.2019
  De Roma, Antwerpen
 • 07.12.2016
  De Roma, Antwerpen