SearchFRMenu

Don McLean

Drie jaar geleden, op 16 november 2012, bracht Don McLean een memorabel American Pie concert in De Roma. Dat was exact 40 jaar na het uitbrengen van een van de meest iconische albums uit de Amerikaanse folkgeschiedenis. Deze American Troubadour komt bij ons zijn 70ste verjaardag vieren (hij verjaart op 2 oktober). Kom de melodie van de fantastische folksong Bye Bye Miss American Pie meeneuriën. Maar McLean heeft natuurlijk nog veel meer prachtige klassiekers op zijn naam staan. Denk maar aan Vincent (Starry, starry night…), And I Love You So of The Grave. Don McLean’s nummers werden de voorbije veertig jaar massaal gecoverd, maar er gaat natuurlijk niets boven het origineel. Sta jezelf een heerlijke nostalgietrip toe naar het Amerika van de jaren zeventig. Een levende legende aan het werk!


SUPPORT:  Jarrod Dickenson

Texaan Jarrod Dickenson gebruikt zijn doorleefde, soulvolle americana om fantastische verhalen te vertellen. Prachtige songs, gezongen met een stem ergens tussen die van Gram Parsons en de jonge Tom Waits. 

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER