GreenhouseTalent
Menu

ARTIST |ELTON JOHN

Elton John
Elton JohnElton JohnElton John

Agenda

Elton John & band komen op 23 mei 2019 naar het Antwerps Sportpaleis in teken van zijn afscheidstournee "Farewell Yellow Brick Road".

 

"It’s time to come off the road so I can fully embrace the next important chapter of my life.” - Elton John

 

De laatste jaren wisselde Elton John zijn internationale "Wonderful Crazy Night Tour” af met "The Million Dollar Piano”, zijn residentie in Ceasars Palace, Las Vegas. Eind vorig jaar verscheen "Diamonds”, een ultiem overzicht van zijn werk met tekstschrijver Bernie Taupin.

 

Wie dacht dat Elton zich -samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen- zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis voor. Hij plant om zich na de tour meer op zijn kinderen te concentreren, maar wil eerst in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek.

 

Vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als 'Your Song’, 'Daniel’, 'Circle Of Life’, 'Tiny Dancer’, 'Don’t Let The Sun Go Down On Me’, 'Rocket Man’, 'Benny and the Jets’ en 'Crocodile Rock’.  Onder de gloed van de spots zal de flamboyante zanger/pianist datgene doen waarvoor hij geboren is: zijn geliefde publiek in extase brengen.

 

Want exciting news from Elton John? Check here to join the Rocket Club and receive exclusive competitions, tour dates and more!

Links | Elton John