SearchFRMenu

Jeremy Loops

Jeremy Loops is "big" in eigen land Zuid-Afrika en breekte ook internationaal door met zijn catchy songs en elektronische loops. Na uitmuntende shows op Couleur Café, Brussels Summer Festival, Les Ardentes, OLT Rivierenhof en in de AB komt hij naar Het Depot, op 30 september. 

Een verzameling van geluiden die hij maakt met zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox worden via zijn looppedals vervormd tot een eclectisch, harmonisch, maar bovenal poppy geheel, van hip-hop en electronica tot traditionele Afrikaanse muziek. Zo neemt de Zuid-Afrikaan zijn publiek mee op een muzikale reis, die beïnvloed is door indrukken uit de hele wereld, die hij al werkend op een jacht opdeed.

Na twee jaar intensief getourd te hebben over de hele wereld, ging hij in 2017 de studio in met Jake Gosling (schreef voor James Bay, Lady Gaga, Shawn Mendes) en Will Hicks (producer van o.a. Ed Sheeran, Lilly Allen, Bastille) om zijn album 'Critical As Water' op te nemen. In april 2022 bracht Loops de single "Better Together" uit, een samenwerking met Ed Sheeran, voorafgaand aan zijn aankomende derde studioalbum "Heard You Got Love", dat op 8 juli zal verschijnen.

'De Zuid-Afrikaan brengt ons opnieuw een zomerplaatje van formaat, die de winter eventjes minder koud maakt.’  Dansende Beren

Een liveshow van deze multigetalenteerde beats- en ritmekunstenaar is steevast een muzikaal en visueel feestje.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER