SearchFRMenu

Morgane JI

Wat een ontdekking is deze Morgane Ji. Gewapend met de meest groovy banjo ooit brengt zij de vetste fusie van rock, pop, electronica & world. Onmiddellijk herkenbaar dankzij haar unieke stem, wisselend tussen rauw, zacht en dierlijk. Ze krijgt op het podium het gezelschap van E. op gitaar, keyboard en samples, evenals de spectaculaire Olivier Carole op de bas en Mogan Cornebert op de drums.
 

Met haar vulkanisch temperament en mysterieuze Afrikaanse, Indiase en Aziatische wortels past Morgane Ji helemaal bij haar geboorteplaats Réunion. Deze niet-categoriseerbare rockpopmuzikante en beoefenaar van elektronische wereldmuziek streeft er steeds weer naar het onverwachte te creëren.


Ze is onmiddellijk herkenbaar dankzij haar unieke stemgeluid: wisselend tussen rauw en zacht.
Haar breed vocaal bereik, melodische lijnen en sjamanistische kreten bieden toeschouwers gegarandeerd entertainment en opwinding.


Met de energie van een hogepriesteres van ceremonie produceert ze samen met haar vierkoppige band een ongelooflijk krachtig en transparant geluid dat tegelijkertijd hypnotiserend en dansbaar is.


In december komt de zangeres twee keer naar België.

Lees meer...Minder

Tickets & info

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER