GreenhouseTalent
Menu

ARTIST |NICK CAVE AND THE BAD SEEDS

Nick Cave And The Bad Seeds
Nick Cave And The Bad SeedsNick Cave And The Bad SeedsNick Cave And The Bad Seeds

Agenda

Omwille van de gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus en de restricties om te reizen in Europa hebben Nick Cave & The Bad Seeds beslist hun tournee uit te stellen, waaronder ook het uitverkochte concert in België. Het concert dat zou plaatsvinden op 30 april 2020 in het Sportpaleis wordt verplaatst naar zaterdag 10 april 2021.

In 2017 stonden Nick Cave & The Bad Seeds met 'Skeleton Tree’ in een uitverkocht Sportpaleis. Dat resulteerde in ★★★★★- recensies in alle media: "Nick Cave & The Bad Seeds in het Sportpaleis: zo mooi dat het pijn deed.” (De Morgen) en "Na tweeënhalf uur zweefde het publiek buiten, alle vermoeidheid van een werkweek lang vergeten, gelouterd in een bad van diepe emoties.” (De Standaard).

Op zaterdag 10 april 2021 komen ze opnieuw naar het Sportpaleis met 'Ghosteen’. Het album kwam op 8 november 2019 uit en werd al wereldwijd geprezen als hun beste werk tot nu toe. "...Stunning double album that sets desperation against empathy and faith. On one level, it shouldn’t be surprising that it’s as good as it is...Nevertheless, listening to Ghosteen, it’s very hard indeed not to be taken aback” The Guardian ★★★★★

Nick Cave is niet enkel een charismatische frontman, songwriter en multi-instrumentalist. De Australiër is ook een bekroond auteur, die zich in The Red Hand Files (een elektronische nieuwsbrief) ontpopt als ongewilde levenscoach voor zijn fans.

Alle ticketkopers ontvangen nog een mailtje van Tele Ticket Service met praktische informatie over hun ticket(s).

Links | Nick Cave And The Bad Seeds