GreenhouseTalent
Menu

ARTIST |THE WEBB SISTERS

The Webb Sisters
The Webb SistersThe Webb SistersThe Webb Sisters

Voor wie neemt Leonard Cohen zijn hoed af? Op het podium dan nog? Jawel, voor The Webb Sisters. Of in zijn woorden: 'The Sublime Webb Sisters'! Ondertussen mochten ze zelfs al zo'n 300 keer met de meester optreden. En dus zijn er ook in ons land al ontelbare fans van Charley en Hattie Webb uit Kent in Engeland.

De Britse zusjes groeiden op tot fenomenaal gevoelige zangeressen én multi-instrumentalisten (harp, gitaar, mandoline, percussie...). Ze mochten al mee het podium op met Gotye, Jamie Cullum, James Morrison, Jason Mraz, Richard Thompson, Rufus Wainwright, ..., traden al meermaals op voor de Britse koninklijke familie, maar uiteindelijk zijn ze toch vooral bekend voor hun glansvolle gastrollen bij Leonard Cohen.

Hun laatste full album 'SAVAGES' was geproducet door veelvoudig Grammy Award winnaar producer Peter Asher, met de single 'Baroque Thoughts' dat de International Music Award voor 'Best Adult Contemporary Song' won in 2011. Vorig jaar verscheen hun meest recente release, de EP "When Will You Come Home". Momenteel schrijven de zusjes nieuwe nummers voor hun, in de lente van dit jaar te verschijnen, nieuw full album.

Internationale tijdloze schoonheid uit het land dat ons ook al Virginia Astley, Enya, Hannah Peel of The Unthanks kon bieden. Voor wie zijn stemmen en klanken graag vrouwelijk, harmonieus en geraffineerd aanhoort.

Links | The Webb Sisters

Voorbije concerten van The Webb Sisters

 • 16.04.2014
  De Roma, Antwerpen
 • 15.04.2014
  Minardschouwburg, Gent
 • 15.01.2012
  Stadsschouwburg, Brugge
 • 28.05.2011
  Ancienne Belgique, Brussel