GreenhouseTalent
Menu

ARTIST |VéRONIC DICAIRE

Véronic DiCaire
Véronic DiCaireVéronic DiCaireVéronic DiCaire

'De vrouw met honderd stemmen’ imiteert in haar shows op indrukwekkende wijze artiesten als Céline Dion, Tina Turner, Lady Gaga, Mylène Farmer, Édith Piaf, Cher, Vanessa Paradis, Adele, Rihanna, Britney Spears, Whitney Houston, Gloria Estefan, Shania Twain, Dolly Parton, Christina Aguilera, Axelle Red en Madonna.

De in Ontario, Canada geboren zangeres is al enkele jaren razend populair in Canada, Zwitserland, Frankrijk en Franstalig België, waar ze grote zalen in een mum van tijd uitverkoopt. In 2012 verkocht ze zes keer Vorst Nationaal uit en in februari 2016 stond ze tweemaal in Paleis 12.

Véronic verwierf faam toen ze in 2008 door Céline Dion gevraagd werd om het voorprogramma te verzorgen op haar 'Taking Chances Tour’. Het publiek en de media vielen massaal voor haar imitaties van de grote Franse en Amerikaanse zangeressen.

DiCaire verdiende haar sporen als musical- zangeres (onder andere in Franstalige versies van 'Grease’ en 'Chicago’) en bracht ook twee solo -albums uit: 'Véronic DiCaire’ (2002) en Sans détour’ (2005). Daarnaast jureert ze in de Franse X Factor en is ze een veelgevraagde gast in Franse televisieshows.

Op 20 en 21 juni krijgen de aanwezigen in Antwerpen de kans om kennis te maken met het unieke talent van Véronic DiCaire. Op 26 oktober zal ze opnieuw het beste van zichzelf geven in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Links | Véronic DiCaire

Voorbije concerten van Véronic DiCaire

  • 26.10.2016
    Stadsschouwburg, Antwerpen
  • 25.10.2016
    Oude Luxor Theater, Rotterdam