SearchFRMenu

Clouseau Roeselare

 

 

02.10.2021 Schiervelde, Roeselare
 
 TICKETS

 

Er werd besloten om de reeds verplaatste concerten van Clouseau opnieuw te verplaatsen, omdat de maatregelen omtrent COVID-19 wat betreft evenementen nog onduidelijk zijn voor de periode na 31 augustus 2020. Daaronder valt ook het concert in Schiervelde Roeselare oorspronkelijk gepland op 23 mei 2020 en vervolgens uitgesteld naar 22 mei 2021. De nieuwe datum is nu vastgelegd op zaterdag 2 oktober 2021. Je tickets blijven gewoon geldig. Je krijgt met je oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen. Je ticket(s) blijven geldig voor het concert van Clouseau in Schiervelde Roeselare op zaterdag 2 oktober 2021 zonder enige bijkomende kosten. Alle ticketkopers ontvangen vandaag nog een mailtje van Greenhouse Talent. Geen mailtje ontvangen? (check ook zeker je SPAM folder) Stuur dan een mailtje naar info@greenhousetalent.be.

-

Drie jaar na "Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd "Tweesprong” (release: 8 november via Warner Music) én een nieuwe tournee waarmee ze halt zullen houden in Vlaanderen en Nederland! Samen met hun band, zullen Koen en Kris Wauters nieuw werk en natuurlijk ook alle hits aan hun fans presenteren.

 

Voor het nieuwe album 'Tweesprong’ besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op "Tweesprong”.

 

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op "Tweesprong” en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze.

X
Stay up to date!Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe concerten, winacties en exclusieve pre-sales.
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER