SearchFRMenu

Toegankelijkheid

Iedereen is van harte welkom bij de evenementen van Greenhouse Talent. Om uw bezoek aan één van onze evenementen zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen vindt u hier meer informatie over toegankelijkheid.

Heeft u een verzoek op het gebied van toegankelijkheid bij een specifiek evenement? Meld dit dan het liefst zo tijdig mogelijk, maar minimaal twee weken voor het evenement.

Rolstoelplekken
Al onze shows beschikken over rolstoelplekken. U kunt deze via de reguliere verkooppagina van het betreffende evenement bestellen. Bent u na aankoop van de tickets rolstoel gebonden geraakt en heeft u geen rolstoelplekken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Doof of slechthorend
Bent u doof of slechthorend en wilt u een evenement bezoeken? Als organisatie denken we graag in oplossingen die we samen met u, de locatie en eventueel de artiest uitwerken. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier indien u een evenement wil bezoeken. Vermeld hierbij om welk evenement het gaat. 

Tolken die geregistreerd staan bij Stichting Register Tolken Gebarentaal en Schrijftolken hebben gratis toegang tot onze evenementen mits zij worden ingehuurd om te komen werken door een bezoeker van het evenement. Het is in dit geval wel verplicht om dit minimaal twee weken voor het evenement aan ons te melden via het onderstaande contactformulier.

Hulphonden
Hulphonden zijn bij al onze evenementen toegestaan, maar wij adviseren wel om rekening te houden met het advies van het KNGF op het gebied van evenementen - bij veel evenementen is er sprake van veel geluid en herrie. Aanvullend verzoeken we u om uw bezoek met hulphond van te voren kenbaar te maken via het contactformulier zodat we samen met u kunnen kijken wat de beste en meest veilige plaats voor u en uw hond is. 

Heeft u aanvullende vragen en/of verzoeken rondom toegankelijkheid van onze evenementen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Indien u het formulier invult ontvangt u binnen vijf werkdagen een reactie van ons.